By Ami

Om oss

Upptäck vårt expertteam för hår, hud och välmående

Amie Nyliden

Frisör och Ägarinna

Amie är en kreativ och nytänkande frisör som älskar att skapa med färg och form. Gick frisörlinjen på gymnasiet och har praktiserat och jobbat på Nikita hair i 4,5 år därefter startade karriären som egenföretagare på Complete Beauty. Avlagt delprov och gesällbrev. Med ett gott skratt och ett leende på läpparna tillmötesgår Amie dina önskemål och ger dig tips om det senaste trenderna. Amie´s specialitéer är all form av korta trendiga frisyrer, herrklippningar och skäggstyling.

Emma Stenberg

Emma Stenberg

Injektionssjuksköterska
De senaste 1,5 åren har Emma fördjupat sin skicklighet inom estetik genom att arbeta som injektionssjuksköterska på en av Sveriges mest framstående skönhetskliniker. Med fokus på trygghet, delaktighet och naturliga resultat, strävar Emma efter att förstärka din unika skönhet. På kliniken erbjuds ett brett utbud av injektionsbehandlingar så som fillers, botox, Profhilo och Sculptra.
Isabelle Andersson

Isabelle Andersson

Hudterapeut
Isabelle, med 13 års erfarenhet som hudterapeut, grundade Isabelles Hudvård 2013 och har sedan dess dedikerat sitt arbete till det erkända hudvårdsmärket Dermalogica. Certifierad som Dermalogica-expert, levererar hon professionella behandlingar med fokus på både avkoppling och estetiskt tilltalande resultat. Hennes serviceområde omfattar ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, samt färgning och plock av ögonbryn och ögonfransar.
Martin Olsson

Martin Olsson

Naprapat
Martin är Legitimerad Naprapat och drivit egen klinik sedan 2016. Vill beskriva sig själv som lugn och lyssnande terapeut med ett helhetstänk på kroppen. Behandlingen består av naprapatbehandling (ledbehandling och massage), men erbjuder även stötvågsbehandling mot tex. hälsporre och musarm.

Vi söker frisör

Är du rätt person för vårt team? 

076-88 32 042 eller info@byami.se

Vi ser fram emot att få träffa dig