By Ami

Om oss

Upptäck vårt expertteam för hår, hud och välmående

Amie Nyliden

Frisör och Ägarinna

Amie är en kreativ och nytänkande frisör som älskar att skapa med färg och form. Gick frisörlinjen på gymnasiet och har praktiserat och jobbat på Nikita hair i 4,5 år därefter startade karriären som egenföretagare på Complete Beauty. Avlagt delprov och gesällbrev. Med ett gott skratt och ett leende på läpparna tillmötesgår Amie dina önskemål och ger dig tips om det senaste trenderna. Amie´s specialitéer är all form av korta trendiga frisyrer, herrklippningar och skäggstyling.

Isabelle Andersson

Hudterapeut

Isabelle, med 13 års erfarenhet som hudterapeut, grundade Isabelles Hudvård 2013 och har sedan dess dedikerat sitt arbete till det erkända hudvårdsmärket Dermalogica. Certifierad som Dermalogica-expert, levererar hon professionella behandlingar med fokus på både avkoppling och estetiskt tilltalande resultat. Hennes serviceområde omfattar ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, samt färgning och plock av ögonbryn och ögonfransar.

Martin Olsson

Naprapat

Martin är Legitimerad Naprapat och drivit egen klinik sedan 2016. Vill beskriva sig själv som lugn och lyssnande terapeut med ett helhetstänk på kroppen. Behandlingen består av naprapatbehandling (ledbehandling och massage), men erbjuder även stötvågsbehandling mot tex. hälsporre och musarm.

Kristoffer Potari

Naprapat

Kristoffer är en nyexaminerad naprapat som just nu praktiserar och utvecklar sina färdigheter. Med ett starkt engagemang och stor empati möter han sina patienter, och hans största intresse är att förstå och behandla varje individ utifrån deras unika behov. Kristoffer erbjuder traditionell naprapatibehandling med fokus på ledbehandling och massage. Han strävar efter att hjälpa sina patienter att uppnå optimal hälsa och välbefinnande genom skräddarsydda behandlingsmetoder.

Vi söker frisörer

Är du rätt person för vårt team? 

076-88 32 042 eller info@byami.se

Vi ser fram emot att få träffa dig